ترانسمیتر فشار زیمنس


ترانسمیتر فشار زیمنس در تشخیص مقدار فشار و گزارش آن به صورت اعداد دیجیتالی

استفاده می شود و در کنار آن اندازه گیری فشار مطلق، اندازه گیری فشار تفاضلی، اندازه گیری

جریان و همچنین اندازه گیری سطح از دیگر وظایف این دستگاه است. استفاده از تکنولوژی

جدید و پیشرفته در تشخیص فشار و انتقال نتایج به دست آمده به اتاق کنترل از دیگر

ویژگی‌های جالب این دستگاه است که انتخاب آن را برای شما راحت تر می کند. ترانسمیتر

فشار زیمنس 7mf4033 و 7mf4433 ، ترانسمیتر فشار زیمنس SITRANS P320/420 و

SITRANS P500، ترانسمیتر فشار زیمنس SITRANS P DS III و ترانسمیتر فشار زیمنس

SITRANS P310 مدل های مختلف موجود در بازار از این ابزار هستند. این یعنی شما تنوع

بالایی برای انتخاب دستگاه ترانسمیتر در اختیار دارید و می توانید گزینه های مختلفی را

انتخاب کنید. البته این انتخاب باید با توجه به ویژگی دستگاه ها و همچنین سطح انتظار ما از

فرآیند صورت بگیرد.

ترانسمیترهای فشار زیمنس دارای ابزار ها و متعلقات مختلف است که کدام از آنها با توجه به نمایشگر و نوع دستگاه قابل تغییر است. اصولا این دستگاه ها دارای یک دستگاه نمایشگر ال سی دی بوده که می تواند فشار را بر اساس مقیاس های مختلف گزارش کند. این گزارش فشار و حتی گزارش شدت جریان با استفاده از پروتکل های ارتباطی بین المللی به صورت بیسیم و از طریق کابل ارتباطی انجام می گیرد. روال کار ترانسمیتر فشار زیمنس به این صورت است که بخش دیافراگم آن به مخزن یا سیستم مورد نظر در فرایند متصل می شود. زمانی که فشار از طرف سیستم به این دیافراگم وارد میشود، یک مبدل برای تغییر فشار به شدت جریان وجود دارد که نتیجه نهایی را به صورت اعداد دیجیتالی برای فشار گزارش می دهد. امکان استفاده از اعداد برای نشان دادن سطح مایعات در مخازن و یا موارد دیگر وجود دارد و به همین دلیل اهمیت بالایی به این تجهیزات داده می شود. برای کالیبره کردن این دستگاه معمولا از هارت 475 استفاده می شود.



ترانسمیتر فشار زیمنس از جنس چدن و استیل ضد زنگ ساخته می شود که توانایی بالایی در برابر فشار زیاد و شرایط خورنده دارد. دقت دستگاه برای گزارش فشار در حدود 0.065 درصد است که این پایداری را برای ۶۰ ماه حفظ می‌کند. در ضمن مدل های مختلف این فشارسنج ها می تواند فشار بین ۱ میلی بار تا ۷۰۰ بار را گزارش دهد که اعدادی قابل توجه به حساب می آید. این یعنی می توان دستگاه را در شرایط مختلف به کار برد و از عملکرد آن اطمینان داشت. ترانسمیترهای فشار زیمنس در شدت جریان بین ۴ تا ۲۰ میلی آمپر فعالیت می‌کنند و محدوده وسیعی از جریان را تحت پوشش خود قرار می دهد. بنابراین به عنوان نتیجه گیری می توانیم این دستگاه‌ها را به عنوان ابزاری کارآمد و مفید در حوزه‌های مختلف صنعت و پالایشگاه معرفی کنیم.

مزایای پرشر ترانسمیتر



برای درک مزایای ترانسمیتر فشار بهتر است که آن را با گیج فشار مقایسه کنیم. این موضوع کمک می‌کند که درک ما نسبت به ترانسمیترها بالاتر برود و با شناخت بهتری نسبت به آنها رفتار کنیم. از جمله مزایای این ترانسمیترها می توان به موارد زیر اشاره کرد:



ترانسمیتر ها می توانند به طور مستقیم سطح فشار و همچنین فشار تفاضلی را اندازه گیری کنند؛

ترانسمیتر ها می توانند تقریباً هر محیطی را تحمل کنند و حتی به صورت غرق شده هم استفاده شوند؛

در ساخت ترانسمیترها از مواد پیزوالکتریک استفاده می شود که نسبت به هر دو نوع میدان تابشی و الکترومغناطیسی مقاوم است؛

پرشر ترانسمیتر می‌توانند به سیستم های دیگر مانند مدارهای الکتریکی متصل شود؛

پرشر ترانسمیتر می‌تواند برای اندازه گیری فشار نسبت به فشار اتمسفر استفاده شود.



ترانسمیتر فشار چیست؟



ترانسمیترهای فشار در موارد استفاده صنعتی و فرآیندها جهت اندازه گیری فشار سیالات، مایعات و گازها در تجهیزات متفاوت کاری، استفاده می گردند. این ترانسمیترها یک جزء اصلی در صنایع فرآیندی به خصوص صنعت نفت و گاز می باشند که با انواع سیالات و گازها کار دارند.



ترانسمیترهای فشار اکثرا همراه با بقیه ی تجهیزات جهت عملکرد مناسب سیستم، استفاده می‌ گردند. این ترانسمیترها جهت مقاومت در مقابل سیالات خورنده، بسیار قوی ساخته شده اند که کاربرد انان را در طیف گسترده از صنایع، افزایش می‌ دهد. ترانسمیترهای فشار و اختلاف فشار جهت اندازه گیری سطح، جریان و فشار استفاده می گردند.



همراه با رشد علم فیزیک و مکانیک دانش تولیدات محصولات ابزاردقیق رنج وسیعی از محصولات اتوماسیون صنعتی وارد بازار گشته اند که سنسورهای فشار یکی از این محصولات تعیین کننده در حوزه ی ابزاردقیق است. عملکرد آن نمایش کمیت فشار در فرآیندهای متفاوت می باشد.



تکنولوژی ساخت این تجهیزات اندازه گیری و نمایش فشار جهت عملکردهای متنوع در صنایع به عنوان آیتم با اهمیتی می باشد.



با دقت به اهمیت این تجهیزات اندازه گیری و پایش دما و فشار و با رشد فناوری ها امروزه شاهد سنسورهای وایرلس و هوشمند هستیم که در زمان و هزینه های ساخت و تولید و نگهداری بسیار بهینه و به صرفه می باشند.



اثر گذاری نوع عملکرد و کارایی سنسورها بر فرايندها و خروجی کار و نیز تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده و تصمیم گیری در مورد روش ادامه عملکرد کل سیستم در انتخاب نوع سنسور فشار یا سنسور دما بسیار با اهمیت است.



فرآیند استاندارد خرید:




  • مشخصه های فنی و تصاویر

  • کاتالوگ سنسور فشار

  • امکان مقایسه کردن انواع سنسور فشار

  • بررسی نمودن قیمت



چه مواردی در خرید ترانسمیتر مهم هستند؟




  • خروجی و ورودی

  • اندازه ی فشار

  • سایز اتصال آنها

  • سیال فرایند

  • دیافراگمی بودن یا معمولی



پارامترهای با اهمیت در قیمت ترانسمیتر




  • رنج فشار/دما کاری

  • میزان خروجی

  • متریال مورد نیاز

  • برند تولید کننده

  • خروجی سنسور فشار



سنسورهای فشار معمول موجود در بازارها دارای خروجی ۴-۲۰ mA میلی آمپر می باشد که خروجی جریان به یک کنترلر یا اتاق کنترل برای پردازش های بیشتر انتقال پیدا می نماید.



 



۲ wire: 4…۲۰mA



 



۳ wire: 0…۱۰V



 



۳ wire: 0…۵V



 



انواع سنسورهای فشار




  • سنسور فشار

  • سنسور فشار مایعات

  • سنسور فشار صنعتی تفاضلی

  • سنسور فشار دیجیتالی

  • سنسور فشار خلا

  • فلو

  • لول



ترانسمیتر فشار تجهیزی می باشد که به یک مبدل فشار، وصل است. خروجی ترانسمیتر فشار یک ولتاژ الکتریکی آنالوگ یا یک سیگنال جریان می باشد که ۰ الی ۱۰۰٪ محدوده فشار تشخیص داده شده به وسیله ی مبدل را نشان می دهد.



ترانسمیترهای فشار قادرند فشار مطلق یا اختلاف فشار را اندازه گیری نمایند. – فشار مطلق (Absolute pressure) به خلاء کامل که ۰ psi در نظر گرفته می شود اشاره دارد.



ترانسمیتر فشار یک سیگنال جریان به PLC ارسال می نماید که نشان دهنده فشار فرآیند است. ترانسمیتر فشار به صورتی کالیبره شده تا محدوده جریان ۴ الی ۲۰ میلی آمپر را جهت محدوده فشار فرآیند ۰ الی ۳۵۰ psi ارائه دهد.



دقت ترانسمیتر، پارامترهای مختلفی از جمله خطی بودن، هیسترزیس و تکرارپذیری را در برمی‌ گیرد. این موارد، با اهمیت ترین خصوصیت های هر ترانسمیتر فشار صرف نظر از نوع ابزار دقیق و کاربرد هستند.