زیمنس در ۱۲ اکتبر سال ۱۸۴۷ توسط ارنست زیمنس تأسیس شده بود. وارنر این شرکت را در آغاز بنام Bauanstalt von Siemens & Halske در کارگاه خود افتتاح نمود. وارنر در سال ۱۸۴۸ نخستین و طولانیترین خط تلگراف بین برلین تا فرانکفورت را ساخته و در سال ۱۸۵۰ برادر خود ویلیام زیمنس را به نمایندگی زیمنس در لندن گماشت. او پس از افتتاح نمایندگی در انگلستان، شروع به ساخت و راهاندازی خطوط و شبکههای مخابراتی در روسیه مشغول شد. در سالهای ۱۸۶۷ خط تلگراف بین لندن – کلکته را به پایان رسانید. در سالهای پس از این شرکت رشد و ترقی خود را با ساختن موتورهای برقی و لامپ ادامه داده و در سال ۱۸۹۷ نام شرکت از Bauanstalt von Siemens & Halske به(S&H) تغییر کرد. در سال ۱۹۱۹ شرکت زیمنس با همکاری دو شرکت دیگر بهطور مشترک شرکت اوسرام OSRAM بنیان نهادند و در سال ۱۹۲۳ شرکتهای فرعی و زیر مجموعه آن در ژاپن تأسیس گشت.
ترانسمیتر های اختلاف فشار یکی از کلیدی ترین تجهیزات ابزار دقیق محسوب میشوند . این تجهیزات در اندازه گیری پارامترهای دیگری نظیر ارتفاع مخازن و فلو نیز کاربرد فراوان دارد و با توجه به دقت و تکرار پذیری که در اندازه گیری فلو و سطح مایعات دارند در صنعت بسیار استفاده میگردند .امروزه با توجه به پیشرفت علم الکترونیک و استفاده از میکروپروسسور در این تجهیزات امکان کالیبره و مانیتور از راه دور آنها را نیز ممکن کرده است . در انتخاب این تجهیزات بایستی به موارد زیر توجه کرد .
ترانسمیتر فشار چیست؟
ترانسمیترهای فشار در موارد استفاده صنعتی و فرآیندها جهت اندازه گیری فشار سیالات، مایعات و گازها در تجهیزات متفاوت کاری، استفاده می گردند. این ترانسمیترها یک جزء اصلی در صنایع فرآیندی به خصوص صنعت نفت و گاز می باشند که با انواع سیالات و گازها کار دارند.
ترانسمیترهای فشار اکثرا همراه با بقیه ی تجهیزات جهت عملکرد مناسب سیستم، استفاده می گردند. این ترانسمیترها جهت مقاومت در مقابل سیالات خورنده، بسیار قوی ساخته شده اند که کاربرد انان را در طیف گسترده از صنایع، افزایش می دهد. ترانسمیترهای فشار و اختلاف فشار جهت اندازه گیری سطح، جریان و فشار استفاده می گردند.
همراه با رشد علم فیزیک و مکانیک دانش تولیدات محصولات ابزاردقیق رنج وسیعی از محصولات اتوماسیون صنعتی وارد بازار گشته اند که سنسورهای فشار یکی از این محصولات تعیین کننده در حوزه ی ابزاردقیق است. عملکرد آن نمایش کمیت فشار در فرآیندهای متفاوت می باشد.
تکنولوژی ساخت این تجهیزات اندازه گیری و نمایش فشار جهت عملکردهای متنوع در صنایع به عنوان آیتم با اهمیتی می باشد.
با دقت به اهمیت این تجهیزات اندازه گیری و پایش دما و فشار و با رشد فناوری ها امروزه شاهد سنسورهای وایرلس و هوشمند هستیم که در زمان و هزینه های ساخت و تولید و نگهداری بسیار بهینه و به صرفه می باشند.
اثر گذاری نوع عملکرد و کارایی سنسورها بر فرايندها و خروجی کار و نیز تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده و تصمیم گیری در مورد روش ادامه عملکرد کل سیستم در انتخاب نوع سنسور فشار یا سنسور دما بسیار با اهمیت است.
فرآیند استاندارد خرید:
چه مواردی در خرید ترانسمیتر مهم هستند؟
پارامترهای با اهمیت در قیمت ترانسمیتر
سنسورهای فشار معمول موجود در بازارها دارای خروجی ۴-۲۰ mA میلی آمپر می باشد که خروجی جریان به یک کنترلر یا اتاق کنترل برای پردازش های بیشتر انتقال پیدا می نماید.
۲ wire: 4…۲۰mA
۳ wire: 0…۱۰V
۳ wire: 0…۵V
انواع سنسورهای فشار
ترانسمیتر فشار تجهیزی می باشد که به یک مبدل فشار، وصل است. خروجی ترانسمیتر فشار یک ولتاژ الکتریکی آنالوگ یا یک سیگنال جریان می باشد که ۰ الی ۱۰۰٪ محدوده فشار تشخیص داده شده به وسیله ی مبدل را نشان می دهد.
ترانسمیترهای فشار قادرند فشار مطلق یا اختلاف فشار را اندازه گیری نمایند. – فشار مطلق (Absolute pressure) به خلاء کامل که ۰ psi در نظر گرفته می شود اشاره دارد.
ترانسمیتر فشار یک سیگنال جریان به PLC ارسال می نماید که نشان دهنده فشار فرآیند است. ترانسمیتر فشار به صورتی کالیبره شده تا محدوده جریان ۴ الی ۲۰ میلی آمپر را جهت محدوده فشار فرآیند ۰ الی ۳۵۰ psi ارائه دهد.
دقت ترانسمیتر، پارامترهای مختلفی از جمله خطی بودن، هیسترزیس و تکرارپذیری را در برمی گیرد. این موارد، با اهمیت ترین خصوصیت های هر ترانسمیتر فشار صرف نظر از نوع ابزار دقیق و کاربرد هستند.