مس فلومتر اندرس هاوزر مدل 83F


مس فلومتر تجهیز اندازه گیری است که مقدار مواد عبوری از یک سطح را در زمان اعلام

می کند.

در بسیاری از صنایع مانند صنایع نفت و پتروشیمی و … اطلاع از مقدار دقیق فلوی عبوری

سیالی مانند گاز و یا نفت حیاتی است .

میزان کل فلو که برابر با جرم ماده مصرفی است در سیستم های صنعتی کاربرد دارد.

همچنین اندازه گیری دقیق فلو برای ملاحضات مالی در خرید و فروش حجم مشخصی از ماده

و کالا مانند کنتورهای گاز خانگی و تبادلات نفتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تجهیزات اندازه گیری فلو یا جریان بر حسب وزن را فلومترهای جرمی یا مَس فلومتر شناخته می شوند.



در روشهای متداول اندازه گیری فلو سیال برای اندازه گیری سیال عبوری نیاز به اندازه گیری دانسیته یا چگالی است. در این روش ها محاسبه جرم با خطای بسیاری زیادی همراه است.



انواع فلومترهای جرمی با تکنولوژیهای کوریالیس و ترمال مَس اندازه گیری را با دقت بالا انجام میدهند .



در این فلومترها فلوی سیال مستقل از فشار سیال اندازه گیری می شود.



همچنین خطای اندازه گیری فلوی سیالات گازی ناشی از تغییرات دما نیز کاهش می یابد.

کاربرد فلومتر کوریولیس اندرس هاوزر 83F



فلومتر کوریولیس اندرس هاوزر 83F پرومس در کاربردهای چالش برانگیز تر به کار می‌رود.



برخی از این کاربردها تاثیرات منحصر به فردی بر عملکرد کنتور دارند. عملیات دسته‌ای با خالی کردن شرایط کامل ، پاک‌سازی خط ، تغییر مخزن ، یا شرایط جریان مستمر می‌تواند به راحتی برطرف شود.



فلومتر کوریولیس اندرس هاوزر 83F پرومس می‌تواند به طور همزمان چندین متغیر فرآیند ( جرم / چگالی ) را برای شرایط مختلف فرآیند در طول عملیات اندازه‌ گیری کند.

تاریخچه شرکت اندرس هاوزر



کمپانی اندرس هاوزر Endress & hauser از یک کسب و کار کوچک شروع و امروز به یکی از بزرگترین تامین کنندگان ابزار دقیق در سراسر جهان تبدیل شده است. شرکت اندرس هاوزر Endress & hauser شرایط سخت و پیشرفت های بزرگ را پشت سر گذاشته است.



در سال 1953 دو مرد کاملا متفاوت باهم شرکت اندرس هاوزر Endress & hauser را در یک اپارتمان خصوصی در لراخ (Lörrach) آلمان تاسیس کردند. یکی از آنها مهندس سوییسی لاغر قد بلند و قوی با 29 سال سن به نام Georg H Endress و دیگری مدیریک بانک آلمانی به نام Ludwig Hauser با 58 سال سن بود.



کمی درباره فلومتر :



فلومتر دستگاهی می باشد که جهت اندازه گیری مقدار کمی حرکت سیال و یا به عبارتی جهت اندازه گیری جریان سیال در فرآیندها قابل استفاده می باشد. فلومترها انواع خیلی زیادی دارند که براساس نوع عملکرد آنان به جرمی، الکترومغناطیسی، حرارتی، ورتکس و… تقسیم بندی می گردند که در ادامه اطلاعات کاملی درمورد آنها را دریافت خواهید نمود.



اندازه‌ گیری جریان:



اندازه‌ گیری جریان را می شود به عنوان کمی سازی حرکت سیال یا به عبارت دیگر، جهت اندازه ‌گیری مقدار جریان سیال در لوله در محفظه احتراق، دیگ بخار، نفت و گاز، صنایع فرآیندی و شیمیایی، نیروگاه حرارتی، شیر و لبنیات، تعریف نمود. جریان، حجم سیالی می باشد که در یک واحد زمان می‌ گذرد. اندازه گیری جریان با اهمیت ترین کار در حوزه ی ابزار دقیق می باشد. اندازه گیری جریان آب در کانال باز و جریان فاضلاب هم جهت حفظ و ذخیره آب تمیز ضروریست. به تعریف بسیار ساده، مقدار جریان عبوری از سطح مقطع مشخص مثل لوله در مدت زمان مشخص جریان یا فلو نام دارد.



طیف وسیعی از کاربردهای اندازه‌گیری جریان وجود دارد مثل: کنترل سیستم، جریان آب در تصفیه خانه‌ ها یا مصارف خانگی و اندازه گیری گازهای صنعتی و سوخت.



‌جریان‌ یا Flow چیست؟



‌جریان‌ را می شود به عنوان حجم یا مقدار جرم سیالی که از مقطع لوله در واحد زمان جاری می‌شود تعریف نمود.‌ ‌جریان‌ را‌ قادریم به صورت کلی به 2 روش اندازه گیری نمود:



1) جریان حجمی:



جریان حجمی به عنوان کمیت حجمی تعریف می‌شود که در یک بخش معین در واحد زمان جریان می‌یابد.



Qv = V/t



که در آن، V = حجم، t = زمان، Qv = جریان حجمی.



جریان جسم مایع و گاز اغلب به صورت حجمی اندازه گیری می‌ گردد.



2) جریان جرمی:



جریان جرمی به عنوان کمیت جرمی تعریف می گردد که در یک قسمت معین در واحد زمان جریان می‌یابد.



Qm = m/t



که در آن، m = جرم، t = زمان، Qm = جریان جرمی



جریان اجسام جامد اغلب بر حسب جرم در واحد زمان اندازه گیری می‌ گردد. رایج‌ ترین واحدهای حجمی کیلوگرم بر ثانیه، t/hr و... هستند.



تفاوت روتامتر و فلومتر:



روتامتر یک فلومتر می باشد که جریان حجمی مایعات و گازها را اندازه ‌گیری می نماید. هیچ فرقی میان روتامتر و فلومتر وجود ندارد و این اصطلاحات قابل تعویض می باشند. در درون یک فلومتر، یک گاز یا مایع شناور را حرکت می‌ دهد تا موقعی که به تعادل برسد. کاربر می ‌تواند به آسانی میزان جریان گاز یا مایع را از مقیاس کنار لوله یا مقیاس روی لوله بخواند.



روتامترها مقرون به صرفه هستند – هم قیمت و هم عملکرد روتامتر به صرفه‌جویی در کار کمک می نماید و افت فشار کمی دارند.



بی نیاز به برق خارجی – روتامترها دستگاه‌های مکانیکی می باشند که جهت اندازه‌ گیری جریان گاز یا مایع نیازی به برق ندارند. از آن رو که نیازی به برق نیست، کاربران روتامترها را در منطقه های خطرناک و دورافتاده‌ای نصب می نماید که تامین برق آن گران است.



می‌توانید فرآیند را به صورت کامل ببینید – کاربران قادرند به آسان اندازه گیری جریان را بخوانند و به روند آنان نگاه کنند.



نصب و نگهداری ساده – روتامترها را با اتصال خط فرآیند به خروجی و ورودی نصب کنید. پیش از کارکرد کامل از عمودی بودن آن مطمئن شوید.



تکرارپذیری – با دقت به شرایط فرآیند یکسان، یک روتامتر اندازه‌ گیری جریان را روز به روز به دقت تکرار می‌ کند.